Caroline Kjevik

Født 1978, er 2 barns mor og oppvokst på gården. Hun er utdannet agronom i tillegg til å være autorisert ambulansefag arbeider. Hun har jobbet mange år som støttekontakt, hjelpepleier i hjemmesykepleien samt avløser. Hun har jobbet 15 år i ambulansetjenesten, men tar over gården på fulltid 1.januar 2019. Hun er også 50% eier av Søstrene Kjevik. Caroline er en jente med bein i nesa, og hun har til enhver tid stålkontroll på alt som foregår her på gården.

Terese Kjevik

Født 1990 og er oppvokst på gården. Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider, har bakgrunn fra barnehage, men jobber nå kun på gården. Hun har vært aktiv i 4H i mange år og har planketten. Terese eier 50% av Søstrene Kjevik. Hun er rolig og snill som dagen er lang. Hun er veldig glad i barn og elsker å være ute i naturen hvor hun liker å drive med hagearbeid og annet plukk.

Torunn Dalen

Født 1980, er 2- barns mor og stemor til 3 bonusbarn. Hun har bakgrunn i økonomi, regnskap og har flere års erfaring med kontor og butikkfag. Hun har alltid vært engasjert i flere lag og foreninger. Torunn er ei dame med bein i nesa, og hun gir seg aldri før "mission completed". Hun er alltid blid og imøtekommende. Man blir rett og slett glad av å omgås henne. Torunn er kjent som Søstrene Kjeviks egenutnevnte Adm.Dir :-)

Christine Ljøstad

Født i 1982, og er mor til Leannah. Christine er tøffere enn toget og har lang erfaring på gården, og en evne med dyr som få andre. Hun har en "stå på vilje" det lukter svidd av. Christine møter du uansett hvor du er på gården.

Veronika Fonn Langeland

Født i 1982 og er siste tilskuddet hos Søstrene Kjevik. Hun er 2 barnsmor, og med på lasset hadde hun lamaer, sauer og hester. Veronika er rolig og flink med både dyr og barn. Foreløpig er hun å finne blandt dyrene, for det er der hun trives best.